SMIL Horsemanship – undervisning for børn

At undervise børn i SMIL Horsemanship ligger mit hjerte nært. Det er mit ønske, at børn får den bedste start på deres hesteliv og løbende udvikler deres evner indenfor hesteforståelse og træning.


HorseMama session – børn

En session er fx for børn, der:

  • har fået en hest/pony og vil komme godt i gang
  • føler, at de ikke forstår hestes/ponyers signaler og er usikre på om heste/ponyer forstår dem
  • oplever udfordringer i forbindelse med daglig håndtering, ridning (det er ikke rideundervisning), træning m.m.
  • har behov for inspiration til træning
  • føler, at de ikke forstår hestes og ponyers signaler og er usikre på om heste/ponyer forstår dem

Her arbejder vi med barnets forståelse af horsemanship, hestens signaler, den optimale energi, der skal til når man arbejder med hesten og meget mere. Der tages udgangspunkt i barnets alder og udvikling og arbejdes med de områder, der er relevante. Det kan fx være basishåndtering, inspiration til træning fra jorden, at have det rigtige mindset ved træning og ridning m.m. Undervisningen er tilrettelagt på baggrund af mit SMIL Horsemanship koncept.

En session koster 500 kr. inkl. moms og inkl. kørsel 20 km fra Holbæk (udover 20 km er der et kørselstillæg på 100 i Midt- og Vestsjælland og 200 kr. i Nordsjælland, Storkøbenhavn og Sydsjælland). Lektionen varer 45-60 minutter afhængig af hvor meget barnet og pony/hest magter. En lektion kan deles af 2 børn, hvor de så undervises samtidig og deler udgiften.

Du kan vælge at købe et klippekort med 5 sessions for 2000,- inkl. moms og inkl. kørsel 20 km fra Holbæk (udover 20 km er der et kørselstillæg på 100 i Midt- og Vestsjælland og 200 kr. i Nordsjælland, Storkøbenhavn og Sydsjælland).


Workshop: Introduktion til Harmonisk horsemanship for børn – op til 4 børn

Jeg tilbyder også 1,5-2 timers ”Introduktion til Harmonisk Horsemanship for børn” for op til 4 børn (eller børn og forældre) på én gang. Det vil være en blanding af teori og praksis. OBS I skal selv sørge for, at der er 1-2 demoheste/-ponyer (aftales nærmere inden). Her gennemgår vi god horsemanship, sikkerhed omkring hesten og hestens sprog og signaler. Vi aflæser signaler i den gængse dagligdags håndtering og laver øvelser fra jorden. Undervisningen er tilrettelagt på baggrund af mit SMIL Horsemanship koncept. Børnene får et diplom efter workshoppen.

Varighed: 1,5-2 timer

Deltagere: op til 4 børn (eller børn og forældre) ad gangen

Pris: 1.800 kr. inkl. moms. Kørsel efter statens takst samt evt. bro/færge tillægges.


SMIL Horsemanship workshop for rideskoler/-klubber – op til 8 deltagere

Jeg tilbyder også SMIL Horsemanship workshops til rideskoler/-klubber. Det vil være en blanding af teori og praksis.

OBS I skal selv sørge for, at der er minimum 1-2 demoheste/-ponyer (afhænger af antal deltagere – aftales nærmere inden). Her gennemgår vi god horsemanship, sikkerhed omkring hesten og hestens sprog og signaler. Vi aflæser signaler i den gængse dagligdags håndtering Vi aflæser signaler i den gængse dagligdags håndtering og laver øvelser fra jorden, hvis det er muligt (afhænger af antal deltager og stedet hvor det skal foregå).

Varighed: 2 timer (+ opsætning og nedtagning af udstyr før og efter)

Pris: fra 3.000 kr. inkl. moms. Kørsel efter statens takst samt evt. bro/færge tillægges.


Andre forløb skræddersyes gerne – fx workshop på ridelejr, undervisning af parter på rideskoler, undervisning af ponyforældre o.s.v.

Vil du vide mere om SMIL Horsemanship for børn med særlige behov, så kontakt mig.