Om mig

Camilla HorseMama

Efter et hektisk liv med karriere som selvstændig grafiker og marketing konsulent, tog jeg i 2017 springet og startede HorseMama. Mit fokus er at udbrede hesteforståelse og skabe bedre kommunikation og ‘connection’ mellem mennesker og heste. Jeg er uddannet Horse in Harmony Trainer og har taget en lang række andre horsemanship relaterede uddannelser i ind- og udland. Jeg har også uddannet mig til dyrlæge-eksamineret hestemassør (hos Horsemovement). Krop og sind hænger jo sammen og det gav mening at supplere mine andre uddannelser og erfaringer med viden om hestens krop. Jeg har desuden både High Performance Practitioner og coaching uddannelse fra Sapiens.

Privat er jeg mor til en voksen søn og bor sammen med min kæreste i Holbæk. Udover min familie og heste og andre dyr, elsker jeg også naturen, countrymusik og rejser.


Sådan kom SMIL ind i billedet

I 2019 mødte jeg en lille pige, som kom hen til mig og sagde: ”Jeg vil så gerne forstå min skolehest bedre”. Fra den dag vidste jeg, at jeg ville hjælpe børn og unge til en større hesteforståelse – ja, i det hele taget til en forståelse for heste og horsemanship, som giver både børn & unge og heste & ponyer de optimale betingelser for et godt partnerskab.

Det blev så til mit koncept SMIL Horsemanship, som jeg i øvrigt i dag bruger til undervisning af både børn, unge og voksne. For det virker for alle.

Jeg har skrevet børnebøger om SMIL Horsemanship, hvor min hest – Braveheart – med søde historier og tegninger er med til at forklare, hvad horsemanship er. Hvem Braveheart er og hvad SMIL Horsemanship går ud på kan du finde information om på denne hjemmeside. Du kan også læse om bøgerne og få information om events. Der er også et helt afsnit målrettet rideskoler, som har mulighed for at bruge SMIL i undervisningen.


Du kan læse mere om det jeg laver på min anden hjemmeside HorseMama. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Er du interesseret i undervisning, så læs mere her.

Kærlig hilsen

Camilla