Bag om forfatteren

Camilla HorseMama

I 2017 startede jeg firmaet HorseMama, hvor jeg arbejder med heste og mennesker. Det startede med en enorm nysgerrighed og et drive for at forstå heste. At forstå deres adfærd, sind og følelser. At forstå, hvordan deres kroppe fungerer. Og at forstå, hvordan hele molevitten hænger sammen. Altså krop, sind og sjæl. Og så var der jo os mennesker. Og vores verden. Det førte til endnu et fokus, nemlig hvordan vi kommunikerer med heste. Hvordan vores måde at være på påvirker hestene og vores samvær med dem.

Jeg er uddannet Horse in Harmony Trainer og har taget en lang række andre horsemanship relaterede uddannelser i ind- og udland. Jeg har også uddannet mig til dyrlæge-eksamineret hestemassør (hos Horsemovement). Krop og sind hænger jo sammen og det gav mening at supplere mine andre uddannelser og erfaringer med viden om hestens krop. Jeg har desuden både High Performance Practitioner og coaching uddannelse fra Sapiens.


Sådan kom SMIL ind i billedet

I 2019 mødte jeg en lille pige, som kom hen til mig og sagde: ”Jeg vil så gerne forstå min skolehest bedre”. Fra den dag vidste jeg, at jeg ville hjælpe børn og unge til en større hesteforståelse – ja, i det hele taget til en forståelse for heste og horsemanship, som giver børn & unge og heste & ponyer de optimale betingelser for et godt partnerskab. Det blev så til mit koncept SMIL Horsemanship.

Da jeg skulle finde ud af den bedste måde at formidle SMIL til børn viste det sig hurtigt, at der manglede læsestof om horsemanship til børn. Jeg begyndte at skrive, og Braveheart blev det perfekte talerør for hestene. Der er i skrivende stund udgivet to læsebøger med søde, sjove og lærerige historier om Braveheart samt en læse-/opgavebog. Du kan læse mere om bøgerne her på hjemmesiden. De forhandles blandt andet i min webshop.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.