Lær med Braveheart – SMIL Horsemanship

Lær med Braveheart – SMIL Horsemanship indeholder en introduktion til horsemanship, viden om heste og ponyer samt opgaver, som giver både børn og voksne en god hesteforståelse samt viden om, hvordan de opnår en rar, harmonisk og sikker omgang med heste og ponyer. Dette både i daglig håndtering, i træning fra jorden og i ridning.

Den første del af bogen består af fagligt indhold, som kan læses op for de mindre børn eller læses selv af de lidt større børn og derefter danne baggrund for samtaler omkring heste og ponyer, deres adfærd, sprog og signaler, vores omgang med og håndtering af dem m.m. Dette suppleres med enkelte øvelser for at illustrere det faglige. Der er gode råd til håndtering af heste og ponyer.

Efter det faglige indhold er der en række opgaver, hvor børnene – eller forældre/undervisere – kan skrive og tegne svarene på spørgsmål og tænkte situationer. Jeg vil gerne opfordre til, at man selv finder på flere situationer, man kan tale om – evt. situationer børnene oplever i stalden, i undervisningen o.s.v.

Der er efterfølgende indsat en række blanke sider, så der er mulighed for at skrive egne noter eller tegne de oplevelser, børnene har haft med heste og ponyer eller andre ting, I taler om.

Sidst i bogen er der vejledende løsninger til øvelserne. I mange tilfælde er der flere svarmuligheder, hvilket er grunden til, at jeg kalder det vejledende løsninger. Jeg håber, at I vil hjælpe børnene til at se situationerne og opgaverne fra flere sider – ikke mindst fra hestenes og ponyernes.

Målgruppe: Bogen er primært tiltænkt børn i aldersgruppen 8-12 år og kan læses selv af mange fra 10-11 års alderen. Yngre kan sagtens være med i følgeskab med voksne. I det hele taget opfordrer jeg til, at børn og forældre eller rideundervisere deltager i læsning og opgaveløsning sammen.

Omtale

Kære Camilla
Nu har jeg fået læst din skønne nye bog om Braveheart og horsemanship. Jeg er vild med den og den er så fint opbygget med masser af god og betydningsfuld viden for rigtig mange mennesker som beskæftiger sig med heste 💜🙏🐎
Tak fordi du er med til at gøre en forskel vores skønne heste 🙏
Kærligst Claus

📚🔥Her hjemme har Maddox og jeg haft hyggelige stunder med ild i brændeovnen og den mest fantastisk børnebog “Lær med Braveheart” skrevet af Camilla aka HorseMama ApS
Bogen er nr. 2 i rækken da den første bog “Braveheart flytter ind” allerede er nået ud i mange stuer.
Den nye bog er en god kombination af fortælling, læring og opgaver, som allesammen omhandler Camillas egen koncept “SMIL” med udgangspunkt i horsemanship.
Hjemme hos os er valget tit faldet på “Braveheart flytter ind” når der skal læses godnathistorie og opgavebogen er fantastisk til at åbne op for egne tanker, starte samtaler om samværet med hestene og ikke mindst til at fordybe sig i opgaverne her i de kommende juledage 🥰
Tak for endnu en velskrevet og super flot illustreret bog Camilla Jacobs 🙏🏼
… Hun kigger meget i bogen og laver øvelser med både kæpheste og Schleich heste 😍😍😍