Til rideskoler

Rideskoler har mulighed for at booke workshops, for at selv bruge SMIL Horsemanship i undervisningen og for at tjene penge til klubben ved salg af bøger.

  1. Workshop for eleverne: SMIL Horsemanship i børnehøjde. Book den populære introduktion til SMIL Horsemanship. Her kan børn og unge – og gerne deres forældre også – blive klogere på, hvordan man kan bruge SMIL Horsemanship til bedre hesteforståelse og til at få et bedre samspil med heste og ponyer. Det kan arrangeres som lektioner, foredrag eller workshops. Workshops kan fx afholdes ifm ridelejre.
  2. SMIL Horsemanship for personalet. Workshop for rideskolens ansatte, hvor de får en introduktion til SMIL Horsemanship efterfulgt af en snak om, hvordan de kan være med til at sprede ’SMIL’ blandt eleverne.
  3. Brug bøgerne fra Bravehearts Verden i undervisningen eller køb samlet ind til eleverne. Der gives rabat, når I køber mere end 5 eksemplarer pr. bog.
  4. Bliv forhandler af bøgerne fra Bravehearts Verden. Der gives en god forhandlerrabat og jeres fortjeneste kan så bruges til klubbens aktiviteter.


Priseksempler:

  • Foredrag koster fra 1.800 kr. inkl. moms. Kørsel efter statens takst samt evt. bro/færge tillægges.
  • En SMIL Horsemanship workshop koster fra 3.000 kr. inkl. moms. Kørsel efter statens takst samt evt. bro/færge tillægges.

Ønsker du et arrangement udformet anderledes end ovenstående, så kontakt mig endelig.

SMIL workshop hos Letridning Rytterskole

(Foto: Allan Engelbrecht – Photobyahe)

SMIL workshop hos Letridning Rytterskole

(Foto: Allan Engelbrecht – Photobyahe)

SMIL Horsemanship i børnehøjde hos Nyt Hesteliv

(Foto: Nyt Hesteliv)